top of page

WORKSHOP PRO TEENAGERY - TOXICKÉ VZTAHY

Nadační fond TWISTEN FOUNDATION připravuje workshop pro dospívající chlapce a dívky na téma toxické vztahy. Workshop, nazvaný Toxické vztahy: Jak je rozpoznat a jak posílit emoční odolnost, se koná již v neděli 9. června od 10:00 do 13:00 a je určen mladým lidem od 16 let. Zažíváš ve škole nebo jinde šikanu a neumíš se jí bránit? Nevíš, jak ukončit vztah, nebo se bojíš že už nikoho jiného nenajdeš? Máš pocit, že tě ostatní ignorují nebo znevažují, jak se cítíš? Je možné, že si uvázl v síti toxických vztahů, nebo s tebou někdo manipuluje. Na workshopu se dozvíš, jak takové vztahy a manipulaci poznat a jaký mají vliv na naše psychické a fyzické zdraví.

Workshop povede zkušená psycholožka a psychoterapeutka PhDr. Magdalena Dostálová a peer konzultantka na krizové lince Valentýna Štumpfová. Přijít můžeš bez rodičů a sám probrat vše, co tě trápí. Na workshopu se budou probírat situace, do kterých se můžeš kdykoli dostat, dáme ti rady a tipy co se hodí, naučíš se být odolnější, a navíc se můžeš zeptat na úplně cokoli co tě zajímá a trápí. Nejsi v tom sám!

JSME TU PRO TEBE!

Naším cílem je podporovat mentální zdraví teenagerů, poskytnout pomoc všem, kteří cítí, že ji potřebují a ukázat, že tu někdo pro ně je. Workshop je jedna z forem, díky kterým chceme otevírat diskuzi na témata, která trápí dospívající a která jim pomohou zvládat situace, se kterými se setkávají. Setkáme se v neděli 9. června 2024 na adrese Klánovická 601/40, Praha 9. Workshop je zdarma amůžeš se na něj přihlásit na hello@twistenfoundation.cz. Koná se v Praze a pokud budeš chtít přijet odjinud, rádi ti proplatíme jízdenku.

bottom of page